RECENTIE
Als moeder van twee bijzondere aikidoka heeft Marga inzichten verworven over de KI uit aiKIdo.
In haar KI-boekje is terug te lezen hoe dit inzicht gegroeid is.
Zij beschrijft mooi hoe we via aikido bij de ontdekking en ontwikkeling van deze innerlijke kracht komen, en zo tot onze eigenheid, los van ons ego.
En dat dat niet stopt bij de rand van de tatami, maar tot in alle aspecten van ons leven door te voeren is.

Marga heeft altijd op geheel eigen wijze uitgedragen hoe belangrijk het is die eigenheid te koesteren, en de innerlijke kracht te gebruiken om anderen te inspireren en er voor elkaar te zijn.
Ik kan niet anders dan deze boodschap te onderschrijven! Ik vind het dan ook geweldig dat ze middels haar boekje dit gedachtengoed wil nalaten.

- Ariadne

  

Met het onderstaande formulier kun je het boekje van Marga Slui bestellen (35 euro). We bieden ook de mogelijkheid om het boekje als cadeau naar een ander adres te sturen. Geef in dat geval het verzendadres op in het ‘opmerkingen veld’. 

De opbrengst van het boekje zal geheel ten goede komen aan Stichting Ando Nederland. In september bestaat de Stichting 10 jaar. Hiermee zijn kosten gemoeid en vandaar dat de Stichting het geld goed kan gebruiken. De bijdrage per boekje bedraagt vijf euro.

Zodra je het bestelformulier hebt verzonden ontvang je een mailtje met daarin een bevestiging van je bestelling en het rekeningnummer van Stichting Ando Nederland. Zodra het geld binnen is wordt het boekje je toegestuurd. (Levertijd ongeveer 10 werkdagen)

  

[si-contact-form form='3']