Lieve mensen,

Samen met jullie hebben wij vrijdag een geweldige dag beleefd. Het was zoals Marga in het leven stond. Overladen met positieve energie en intentie, samenwerkend en er voor elkaar zijn. Voor haar is het altijd belangrijk dat een ieder met een goed gevoel en een overdenking naar huis toe gaat. Afgaand op de geluiden van de aanwezigen kunnen wij hardop zeggen dat ze daar in geslaagd is. Haar dag is dankzij jullie een bijzondere dag geworden. Een die wij toevoegen aan het lijstje van onze zegeningen.

De liefde die wij van iedereen mochten ontvangen heeft een stevige bodem gelegd in de leegte die Marga als persoon bij ons achterlaat. Haar gedachtegoed tezamen met jullie liefde en met onze levenskracht zorgt er voor dat wij de zon zien schijnen en de dag van morgen positief tegemoet treden.

Anne, Edo en ik willen iedereen bedanken voor wat zij in de afgelopen periode in ons en het leven van Marga hebben betekend. Voor iedereen die een kaartje heeft gestuurd, bloemen heeft gegeven, ‘n gebed heeft gedaan, een kaarsje opgestoken, tekening gemaakt, eten heeft gekookt, langs is geweest, muziek heeft gespeeld, gezongen of aan haar gedacht heeft, krijgt hierbij een dikke kus van ons.

Liefs namens Marga, Wim , Edo en Anne.