Ando KindergroepIn alles wat we doen, geloven wij dat iedereen inspiratie, motivatie en een voorbeeld nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Wij geloven in anders denken, in bewustwording.

De wijze waarop we dit doen, is het aanbieden van een afgestemd programma op kinderen, jeugd en volwassenen. Krachtig door eenvoud en gericht op resultaat.

En daarnaast wil het ook nog zo zijn dat wij op een authentieke wijze les geven.

Aikido School Ando is, net als een reguliere school, gericht om het beste uit uw kind te halen. Dat dit geen korte termijn werk is weten we allemaal. Goed werk heeft tijd zijn nodig en uiteraard goede begeleiding. U als ouder wil uw kind een goede basis meegeven. Dat het zich straks sterk voelt in de maatschappij en vol passie en zelfvertrouwen datgene mag doen waar het goed in is. Het gaat er uiteindelijk om dat ook uw kind een gelukkige en gezonde toekomst mag hebben, toch?

Voor Aikido School Ando vormt discipline het vertrekpunt voor het lesprogramma. Wij werken samen met uw kind aan deze basis. Discipline is niet domweg doen wat de ander zegt. Zo dient iedere aikidoka zorg te dragen dat zijn partner weet dat hij op hem kan rekenen. Maar het heeft ook te maken met respect naar anderen toe. Eerst afspraken maken en je vervolgens daaraan houden. Kom op tijd, daar begint het vaak al mee. Ando werkt aan d.i.s.c.i.p.l.i.n.e, wat staat voor:

D staat voor droom (doel)
I staat voor intentie. (goed doen)
S staat voor samen. (alleen kom je er niet)
C staat voor coachen. (begeleiden, helpen)
I staat voor inzet.(doorzetten)
P staat voor planning.
L staat voor leren.
I staat voor impact. (uitdragen, laten zien)
N staat voor nu en direct. (niet uitstellen tot morgen)
E staat voor enthousiasme.

Met het door ons ontwikkelde volgsysteem, kunt u als ouder de vorderingen van uw kind zelf volgen. Zo blijft u altijd op elk moment geïnformeerd.

Activiteiten
Elk jaar organiseert Ando samen met de kindercommissie, activiteiten naast de gewone aikido-lessen. Het filmpje hieronder geeft een impressie wat er zoal gedaan word.

Spreekt onze school u aan?
Maak dan gebruik van een introductieles. Deelname aan deze introductieles kan uitsluitend op afspraak. Er wordt dan tijd voor u en uw kind ingepland. Ronald de Wolf, onze contactpersoon, zal u graag te woord staan.

 

Contactgegevens | Ronald de Wolf
mail. dojo @ aikido-ando.nl
tel. +316.40.180.453