Kinder Aikido vanaf 4 jaar

Tijdens onze Aikidoles leren kinderen vanaf 4 jaar hoe ze moeten rollen, ontspannen. Maar ook ademhalen, concentreren en nog veel meer. We houden daarbij rekening met kinderen die op hun eigen manier leren. Zo zorgen we dat iedereen zich welkom voelt.

Waar de kinderles (7+) al echt met Aikido technieken gewerkt wordt, leren onze kleine krijgers voornamelijk tuimel Aikido. Ofwel Aikido beginselen in spelvorm. Het zijn gestructureerde lessen van drie kwartier. Waarbij ze samen trainen, stoeien, duwen, trekken en vooral ook leren valbreken. Allemaal oefeningen die goed zijn voor de motorische ontwikkeling.

Plezier in de sport staat hierbij centraal. Uiteraard zijn ouders van harte welkom in Zaltbommel om aan de rand te komen kijken. Zodra het kind er aan toe is kun zij plaats nemen buiten de zaal, in de kantine van de Sportwaard, vanwaar ze ook de les kunnen zien.

Aikido is de ideale voorbereiding én aanvulling voor elke andere sport.

Kinderles vanaf 4 jaar, in Zaltbommel

Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen bij Ando Aikido.

Onze kleine Aiki-krijgers leren voornamelijk tuimel Aikido.
Mix van spel en oefeningen goed voor de motorische ontwikkeling.

Aikido in jip & Janneke taal

Lees ons verhaaltje over Aikido in Jip en Janneke stijl. Leuk om voor te lezen, maar ook goed om kennis te maken met Aikido op een makkelijke manier die te begrijpen is wat Aikido nu is. 

JIP & JANNEKE

VIDEO
IMPRESSIE

Onze leden delen

Ervaringen

Spelenderwijs 
weerbaarder worden

Doe een Aikidoles in Zaltbommel mee!