Ando dag

BEWUSTWORDING & GROEI, DE KERNWOORDEN VAN ANDO DAG

De Andodag is een gedenkwaardige dag vol met inspiratie, plezier en nieuwe inzichten die het bewustzijn verruimt. Het is een verlengstuk van Ando, waarin ‘bewustzijn’ centraal staat. Het is een dag waar we nog meer nadruk leggen op eigen ontwikkeling en jezelf mogen zijn. Het programma blijft een verrassing, zodat iedereen er open instapt. Er zal zowel op de mat als daar buiten aandacht aan geschonken worden. Dit alles om bij iedereen die deelneemt aan deze activiteit, een stukje van bewustwording te creëren. 

Het beste uit je leven halen

Het thema ‘bewustwording’ is erg breed dat ieder jaar geprobeerd wordt om een andere invalshoek te vinden. Of het nu gaat om bewustwording van jezelf of je omgeving. In 2016 stond het bijv. in het teken van ‘Unifiyed Centre’ vrij vertaald naar ‘verenigd centrum’. Kortom elke keer staat een ander onderwerp iets meer in de spotlight.

De Andodag is ontstaan door het verlies van Marga en later ook Wim, beide oprichters en ouders van Edo en Anne. Hun levensmissie was het helpen van mensen om terug bij zichzelf te komen, inzichten te geven en tools om meer uit het leven te halen.  Marga deed dit vanuit de (alternatieve) zorg en Wim vanuit zijn passie voor marketing en docentschap. Beide waren wijze, dienstbare mensen die Ando mee hebben opgebouwd tot wat het vandaag is. Een liefdevolle ‘familie’ waar je jezelf mag zijn. Tenslotte is dit de basis om jezelf te mogen openen en ontwikkelen. Uit deze basis worden deze oprichters met hun levensdoel extra in het zonnetje gezet door hun positiviteit en inspiratie voort te zetten in de Andodag.

Ouders van sensei Edo en Anne die inmiddels beide niet meer leven. Maar waar het gedachtegoed nog steeds voortvloeit.

Wim Slui 13.10.2021
Marga Slui 14.4.2012

Broer en zus geven samen Aikidoles sinds 2002

Zet de eerste stap

Trainen in een
vertrouwde omgeving