Aikido Eindhoven

Ando verzorgt al 20 jaar Aikido-lessen in Eindhoven en heeft zich hiermee als een gevestigde naam gepositioneerd. De trainers, sensei Edo en Anne Slui, beschikken beiden over de 5e dan Aikikai en zijn de jongste docenten die op dit hoge niveau lesgeven. Uniek in Eindhoven! Zij waren directe leerlingen van grootmeesters zoals Christian Tissier en Yoshimitsu Yamada, wat hen een solide basis heeft gegeven. Wil je meer weten over deze grootmeesters? Lees hier verder.

AIKIKAI AIKIDO

Ons Aikido kenmerkt zich doordat het niet lomp, hard of gemeen is, maar eerder vloeiend, controlerend en stevig. Aikido is tenslotte geen vechtsport, maar een zelfverdedigingskunst. Iets wat je van een Aikikai dojo mag verwachten. Bekijk de kleine video impressie hieronder opgenomen bij Fontys Eindhoven. Onze trainers weten als geen ander een vertaalslag te maken naar zowel onze kinder- en jeugdgroepen als naar onze volwassen groepen door hun eigen Aikido-lesmethode die aansluit bij zowel beginners als gevorderden.

INTERNATIONAle dojo

De leerlingen op de mat zijn niet alleen uit Eindhoven, maar de dojo heeft ook een internationale allure met expats die hun weg naar de dojo vinden. De deuren van onze dojo staan altijd open voor iedereen die kennis wil maken met deze interessante en uitdagende krijgskunst. Jaarlijks worden er seminars georganiseerd met grootmeesters uit het buitenland, waarbij we al gastheren zijn geweest voor Yoshimitsu Yamada (8e dan), Fukakusa sensei (8e dan), Harvey Konigsberg (8e dan) en Donovan Waite (7e dan). Daarnaast organiseren we privéseminars met bijvoorbeeld Michelle Feilen shihan om themagericht te trainen.

Aikido dojo bij jou in de buurt

Elke locatie van Ando is uniek, maar ongeacht of je een beginner of gevorderde bent, je voelt je direct thuis, ongeacht je leeftijd. Onze Aikikai-gecertificeerde trainers bieden begeleiding tijdens zowel de kinder- en jeugdlessen als de trainingen voor volwassenen. Ze dagen je uit om je fysieke en mentale veerkracht te versterken, waardoor je weerbaarder wordt in een samenleving die steeds minder sociaal lijkt te worden. In tegenstelling tot andere verdedigingssporten, bieden wij de mogelijkheid voor ouders om langs de rand van de mat toe te kijken.

Ben je benieuwd of Aikido iets voor jou is? Doe hier de zelftest of lees recensies over ons op social media. In onze community vind je leuke filmpjes, posts en verslagen van city-trips die we ondernemen met onze leden.

Buiten demonstratie bij Strijp-S

Aikido demo bij Klokgebouw Eindhoven

Urban Aikido demonstratie

BUSINESS AIKIDO

Ando zet Aikido 
Op de kaart in Eindhoven

Maak kennis met Aikido en onze dojo bij jou de buurt!