Kinder Aikido vanaf 4 jaar

Tijdens onze Aikidoles leren kinderen vanaf 4 jaar hoe ze moeten rollen, ontspannen. Maar ook ademhalen, concentreren en nog veel meer. We houden daarbij rekening met kinderen die op hun eigen manier leren. Zo zorgen we dat iedereen zich welkom voelt.

Whereas the children's class (7+) is already really working with Aikido techniques, our little warriors are mainly learning 'tumble Aikido'. Or Aikido principles in game form. They are structured lessons from three-quarters of an hour. In which they train together, romp, push, pull and, above all, learn to break a fall. All exercises that are good for motor development.

Plezier in de sport staat hierbij centraal. Uiteraard zijn ouders van harte welkom in Zaltbommel om aan de rand te komen kijken. Zodra het kind er aan toe is kun zij plaats nemen buiten de zaal, in de kantine van de Sportwaard, vanwaar ze ook de les kunnen zien.

Aikido is de ideale voorbereiding én aanvulling voor elke andere sport.

Children's lessons from 4 years, in Zaltbommel

Children gain self-confidence with Ando Aikido.

Our little Aiki warriors learn mainly 'tumbling Aikido'.
Mix van spel en oefeningen goed voor de motorische ontwikkeling.

Aikido in jip & Janneke taal

Lees ons verhaaltje over Aikido in Jip en Janneke stijl. Leuk om voor te lezen, maar ook goed om kennis te maken met Aikido op een makkelijke manier die te begrijpen is wat Aikido nu is. 

JIP & JANNEKE

VIDEO
IMPRESSIE

Our members share

Experiences

Spelenderwijs 
weerbaarder worden

Doe een Aikidoles in Zaltbommel mee!