Aikido Seminars in Nederland

ANDO Stage niet bekend

De kans is groot dat onze stage commissie druk bezig is met het inplannen van de stage(s) in overleg met de docent. We kunnen deze informatie pas naar buiten plaatsen als alles is geregeld. 

Maar....

Aangezien je hier toch bent, kunnen we je wel kort wat vertellen over wat onze stage’s zo bijzonder maken. Dat is niet alleen de docent kunnen we je vertellen. Elke stage die gehouden wordt bij Ando heeft een bepaald thema. Soms delen we dit al bij de aankondiging en de andere keer tijdens de stage zelf. (Soms is namelijk goed om met een open mindset de mat op te gaan.)
 

Docenten die bij ons een seminar geven, zullen je uitdagen. Dit kan zijn door technieken die ze met je delen die je niet kent, of juist bekende technieken met een twist. Alles om te zorgen dat jij voldaan de mat af stapt en het gevoel krijgt dat je wat geleerd hebt

Naast de training, bieden wij de mogelijkheid om in contact te komen met andere Aikidoka’s. Zo proberen we een lunch of diner zo toegankelijk mogelijk te maken. (Als de situatie dat toelaat.)

 
Hieronder delen we wat video impressies van seminars die door de tijd heen bij ons plaats hebben gevonden.

Accomodatie

Verwacht

APR 2024