Onze Aikidolessen

In onze Aikido les leert je kind sociale en motorische vaardigheden, omgaan met lastige situaties (zoals pesten en ruzie). Met de tijd zul je zien dat het zelfvertrouwen groeit en je kind steeds meer voorzichzelf durft op te komen.

Meer over de invulling van de 7+ kinderlessen Lees verder…

Aiki-krijgers (4+)

Kinder Aikido (7+)

Jeugd Aikido (12+)

Aiki-krijgers (4+)

Kinder Aikido (7+)

Jeugd Aikido (12+)

TIJDENS ONZE AIKIDOLES LEREN KINDEREN HOE ZE MOETEN ROLLEN, ONTSPANNEN, ADEMHALEN, CONCENTREREN EN NOG VEEL MEER. WE HOUDEN DAARBIJ REKENING MET KINDEREN DIE OP HUN EIGEN MANIER LEREN, ZO ZORGEN WE DAT IEDEREEN ZICH WELKOM VOELT.

Aiki-krijgers (4+)

Waarbij de kinderles (7+) al echt met Aikido technieken gewerkt wordt, leren onze kleine krijgers voornamelijk tuimel Aikido. Het zijn gestructureerde lessen van drie kwartier, waarbij ze samen trainen, stoeien, duwen, trekken en vooral ook leren valbreken.

Meer over de invulling van de 7+ kinderlessen Lees verder…

Vind de weg
die bij jou past

Aikido: de weg van harmonie en innerlijke kracht.

Jeugdles (12+)

Onze focus tijdens de Aikidolessen voor jeugd ligt meer op de martiale kant van het Aikido. Zo dagen we ze uit op verschillende vlakken. We creeëren bewustwording en werken aan conditie. In de lessen maken we gebruik van situaties en hoe hier zo goed mogelijk mee om te gaan. In de zomer is Urban Aikido een uitstekend onderdeel waarbij we bijv. No-gi (zonder Aikidopak) trainen. Zo brengen we Aikido dichterbij de belevingswereld van de jongeren.

Meer over de invulling van de 12+ kinderlessen Lees verder…

Volwassenles

De volwassenles wordt gemengd aangeboden op verschillende locaties (vanaf 14 jaar). Door de achtergrond van aikido te bestuderen is het wellicht duidelijker geworden dat aikido een mooi balans kent tussen de budo elementen (ware zelfverdediging) en de spiritualiteit (mind-set). Door deze alomvattendheid is het soms moeilijk uit te leggen wat Aikido is. Maar om een beeld te geven.

Meer over de invulling van de volwassenles Lees verder…

Persoonlijke
groei in eigen hand

Waar je ook in wil groeien, met Aikido vind je de weg.