16.6 - 18.6 2023 laat je inspireren

Ontdek Europa’s beste (vrouwelijke) Aikido-meesters tijdens de Ando seminar in Nederland! Zo zal  Shihan (grootmeester) Michelle Feilen les geven, samen met sensei Malory Graham, Anne en Edo Slui. Het geen wat ons allen connect; Aikido.

michelle feilen shihan

Michelle Feilen is 6e Dan Aikido, Shihan, en daarmee één van de hoogstgegradueerde vrouwelijke Sensei’s in Europa. Ze is geboren in 1971 en beoefent al sinds 1980 Aikido. Ze is een leerling van Yamada Sensei, en ze heeft er haar beroep van gemaakt om Aikido te doceren. Naast les geven in de dojo die ze heeft in Barcelona, heeft ze in het verleden ook zelfverdedigingslessen bij de Catalaanse politie gegeven.
Kenmerkend voor de stijl van Michelle Feilen Sensei is het contact met de Uke, het reageren op zijn/haar beweging en voelen of de techniek die je wilt toepassen ‘past’ bij de situatie of dat wellicht overgaan op een andere techniek beter is. Dit maakt haar trainingen technisch zeer interessant en van een hoog niveau, omdat zij vooral focust op het samenspel tussen Tori en Uke.

Michelle Feilen shihan,
teaching at Sansuikai dojo Netherlands

Malory Graham sensei werpt met gemak haar aanvaller op de grond

Sensei Anne werpt Edo met gemak tegen de grond aan.

Malory Graham

Na 5 jaar is Sensei Malory Graham weer terug bij Ando dojo. Zij begon haar training in 1988 en heeft haar 6e Dan van Yamada Sensei mogen ontvangen. Naast Yoshimitsu Yamada is het Yoko Okamoto die haar Aikido inspireert. Inmiddels woont ze in Zweden en promoot ze Aikido en moedigt vrouwen aan om te gaan Aikidoën. Haar Aikido typeert zich door mooie ronde bewegingen en ontspannen maar directe worpen.

Programma

DATUM EN TIJD

Vrijdag 16 jun.
19.30 – 21.30 Volw.

Zat. 17 jun.
10.30 – 12.30 Volw.
15:00 – 17.00 Volw.

Zon. 18 jun.
10.30 – 12.30 Kids & Volw.

LUNCH & DINNER
Wil je mee lunchen/dineren laat het weten op lokatie of laat het weten bij je de bestelling van je tickets.

LOCATIE

Location; De Hangar 
Meerbos 4
5644 HZ Eindhoven
Nederland
View map

KOSTEN

15.- Losse les
20.- Hele dag
35.- Heel weekend

Makkelijk & Snel
Betaal contant of met de pin op lokatie.

Gratis

Als docent GRATIS deze stage volgen?
Dat kan met deze Teacherpas.

Lees hier verder

Accomodatie

Verwacht

OKT 2023