Ando Aikikai Dojo

Welkom op de officiële website van Aikido school Ando! Ando is een Aikikai Aikido dojo. We vertellen graag alvast kort wie we zijn en wat we doen.

In alles wat we doen, geloven wij dat iedereen inspiratie, motivatie en een voorbeeld nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Wij geloven in anders denken, in bewustwording.

Over Aikikai Aikido

Aikikai Aikido is een ‘stijl’ binnen het Aikido. Deze wordt vaak als elegant en effectief gezien. De technieken zijn minder direct en voelen daardoor minder lomp.

De wijze waarop we Aikidoles aanbieden is door middel van een afgestemd programma op kinderen, jeugd en volwassenen. Krachtig door eenvoud en gericht op resultaat. Dit zie je terug  in onze Aikidolessen, maar ook buiten de mat doen we alles wat we doen vanuit deze filosofie.

Wist je dat Ando ook School-Aikido geeft op basis en middelbare scholen? Lees er hier meer over.

We nodigen je uit om eens rond te kijken op onze site en meer te lezen over het ‘hoe en waarom’ van Aikido in het algemeen. Maar ook kennis te maken over Ando de Aikikai Aikido dojo in Nederland. 

Stap je liever direct de mat op, dat kan natuurlijk ook. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze dojo bij jou in de buurt!

Zet de eerste stap

Trainen in een
vertrouwde omgeving